Select Page

Spoštovani starši,

vlada RS je sklenila, da se v ponedeljek, 16. 3. 2020, zaprejo vrata vseh vzgojno-izobraževalnih ustanov v državi. Ukrepu seveda sledimo tudi na SGGOŠ Ljubljana. Trajanje ukrepa je v prvi fazi predvideno do 29. 3. 2020. Enako  velja tudi za izvajanje PUD-a  (praktično usposabljanje pri delodajalcih) in za praktično delo vajencev pri delodajalcih.

Šola bo od ponedeljka, 16. 3. 2020, vzpostavila pouk na daljavo (preko spletnih učilnic in drugih oblik dela na daljavo), ki bo praviloma potekal po rednem šolskem urniku.  Pričakujemo, da bodo dijaki tudi v teh spremenjenih okoliščinah redno in skrbno opravljali vse šolske obveznosti po navodilih učiteljev.

Ob tej priložnosti še nekaj navodil:

  1. Vsi, tako starši kot dijaki, spremljajte javne objave ter obvestila v zvezi z dogajanjem v državi in dosledno spoštujte vsa dana navodila. Redno spremljajte tudi objave na naši spletni strani.
  2. Zavedati se moramo, da je zelo velika, če ne celo največja odgovornost za zaustavitev razširjanja virusa pravzaprav na nas zdravih osebah, ki se moramo izogibati kakršni koli možnosti okužbe.
  3. Zato velja zelo resno priporočilo:  dijaki naj se v tem kritičnem času, ko je število okužb v izrazitem porastu, čim več zadržujejo doma, opravljajo šolske obveznosti in se sami gibajo v naravnem okolju. Neposredna druženja s prijatelji naj se zmanjšajo na minimum.
  4. Če se v vaši družini pojavi okužba s korona virusom, prosim, da nam to informacijo nemudoma posredujete na enega od naslednjih kontaktov: info@sggos.si,gvido.jager@sggos.si, 031 856 636 (Gvido Jager, ravnatelj)

Želimo vam vse dobro,

vodstvo SGGOŠ

Dostopnost